Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły
12 października 2022
Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.
Nasi uczniowie z kierunku Technik Przemysłu Mody wzięli udział w XI Ogólnopolskim Konkursie Kreowania Ubioru – Ikony Mody Kreacje naszej młodzieży Anastassi Yasinska i Nazariiego Klymovych mogła podziwiać publiczność podczas pokazu mody zorganizowanego 22.03.2023 w Warszawie. Niezmiernie nam miło poinformować, że suknia Nazariiego otrzymała wyróżnienie podczas konkursu Jesteśmy z Was dumni i życzymy dalszych sukcesów
Dziś w naszej szkole odbył się konkurs z języka angielskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych jak widać zainteresowanie było bardzo duże z niecierpliwością czekamy na wyniki