Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły

awans szkoły kielce

Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej 👩‍🍳👨‍🍳 Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.

Kolejny raz smacznie i przede wszystkim zdrowo 😉

Inne artykuły

szkoła awans w kielcach
23 marca 2023

Nasi uczniowie z kierunku Technik Przemysłu Mody wzięli udział w XI Ogólnopolskim Konkursie Kreowania Ubioru – Ikony Mody Kreacje naszej młodzieży Anastassi Yasinska i Nazariiego Klymovych mogła podziwiać publiczność podczas pokazu mody zorganizowanego 22.03.2023 w Warszawie. Niezmiernie nam miło poinformować, że suknia Nazariiego otrzymała wyróżnienie podczas konkursu Jesteśmy z Was dumni i życzymy dalszych sukcesów

szkoła awans w kielcach
22 marca 2023

Dziś w naszej szkole odbył się konkurs z języka angielskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych jak widać zainteresowanie było bardzo duże z niecierpliwością czekamy na wyniki

szkoła awans w kielcach
21 marca 2023

Już 31.03.2023r drzwi do naszej szkoły będą otwarte dla wszystkich ósmoklasistów Czy Twoi znajomi o tym wiedzą?