Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły

awans szkoły kielce

Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej 👩‍🍳👨‍🍳 Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.

Kolejny raz smacznie i przede wszystkim zdrowo 😉

Inne artykuły

szkoła awans w kielcach
27 marca 2024

Po raz kolejny uczniowie kierunku technik reklamy odbyli zajęcia praktyczne w terenie! Tym razem odwiedzili Targi druku 3D na targach Kielce

szkoła awans w kielcach
25 marca 2024

W piątek uczniowie klas turystycznych mieli okazje zapoznać się z kultura, tradycja i architektura wiejska i małomiasteczkowa regionu świętokrzyskiego w Muzeum Wsi Kieleckiej- Parku Etnograficznym w Tokarni koło Chęcin Młodzież poznała walory turystyczne i kulturowe regionu świętokrzyskiego