Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły

awans szkoły kielce

Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej 👩‍🍳👨‍🍳 Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.

Kolejny raz smacznie i przede wszystkim zdrowo 😉

Inne artykuły

szkoła awans w kielcach
03 maja 2024

„Trzeci Maja radością wiosenną wszystkich ludzi dziś w Polsce powitał, Sztandarami biało-czerwonymi umaiła się Rzeczpospolita…”

szkoła awans w kielcach
26 kwietnia 2024

Uroczyste zakończenie Roku Szkolnego dla tegorocznych maturzystów Wszystkim Absolwentom Prywatnego Liceum Ogólnokształcącego w Kielcach serdecznie gratulujemy i życzymy powodzenia na egzaminach maturalnych

szkoła awans w kielcach
26 kwietnia 2024

Nasza młodzież w Zakopanym Uczniowie wczoraj rozpoczęli dwudniową wycieczkę w polskie Tatry Krótka relacja z pierwszego dnia