Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły
12 października 2022
Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.
Nasi uczniowie świetnie sobie radzą na praktykach zawodowych w Salonikach. Szlifują język angielski i nabywają nowe umiejętności #erasmus#szkolyawans#greece#saloniki
Wczoraj mogliście nas spotkać w Galerii Korona na wydarzeniu pt. „Spotkanie z karierą” zorganizowanym Przez Miejski Urząd Pracy. Była to doskonała okazja do wymiany kontaktów przez osoby poszukujące swojego miejsca na rynku pracy z przedstawicielami firm i placówkami edukacyjnymi. Nasze stoisko cieszyło się dużym zainteresowaniem