Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły

awans szkoły kielce

Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej 👩‍🍳👨‍🍳 Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.

Kolejny raz smacznie i przede wszystkim zdrowo 😉

Inne artykuły

szkoła awans w kielcach
14 listopada 2022

16.11 będziemy w naszej szkole obchodzić Dzień Tolerancji i Życzliwości zachęcamy wszystkich do udziału

szkoła awans w kielcach
14 listopada 2022

Nasze Różowe Skrzyneczki już wiszą i czekają na uczennice. Centrum Kształcenia AWANS aktywnie włączyło się w II edycję programu „Podpaski w szkole dla każdej dziewczyny” organizowanej przez Kulczyk Foundation i Rossmann. „Podpaski w szkole dla każdej dziewczyny” jest programem Kulczyk Foundation i marki Rossmann. Według badań przeprowadzonych w 2020 roku przez firmę badawczą Difference, na […]

szkoła awans w kielcach
13 listopada 2022

Już w najbliższą środę nasza szkoła weźmie udział w akcji DAJ WŁOS Zachęcamy wszystkich uczniów i nauczycieli