Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły
12 października 2022
Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.
Rekrutacja do Szkół AWANS w Kielcach trwa!!! Pasjonuje Cię zdrowe odżywianie ? Lubisz gotować ? Chcesz realizować swoje pasje kulinarne i poznawać kuchnie całego świata ? Chcesz zdobyć świetnie płatny zawód ? Wybierz proponowane przez nas kierunki kształcenia Szkoła Branżowa I stopnia (3-letnia) Kucharz Technikum (5-letnie) Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych Co oferujemy? Naukę w […]
W przeszłość przenoszą nas wspomnienia, a w przyszłość marzenia … Koniec roku szkolnego 2023/2024 Gratulujemy uczniom wysokich wyników, tegorocznym absolwentom życzymy powodzenia i spełniania marzeń Udanego wypoczynku, do zobaczenia we wrześniu