Kolejne zajęcia z projektu Eko - logika Sztuka Roślinnego Gotowania - Awans Szkoły

awans szkoły kielce

Kolejny pracowity dzień na naszej pracowni gastronomicznej 👩‍🍳👨‍🍳 Kontynuujemy zajęcia z projektu Eko – logika Sztuka Roślinnego Gotowania. Nasi uczniowie wraz z szefem kuchni panem Łukaszem Wasik przygotowali między innymi welinkton z buraka, sernik z daktyli i nerkowca, consome z pomidorów czy tez smufi szpinak – jabłko.

Kolejny raz smacznie i przede wszystkim zdrowo 😉

Inne artykuły

szkoła awans w kielcach
04 lipca 2024

Bądź na bieżąco odwiedź i polub naszą stronę na FB!

04 lipca 2024

Rekrutacja do Szkół AWANS w Kielcach trwa!!! Pasjonuje Cię zdrowe odżywianie ? Lubisz gotować ? Chcesz realizować swoje pasje kulinarne i poznawać kuchnie całego świata ? Chcesz zdobyć świetnie płatny zawód ? Wybierz proponowane przez nas kierunki kształcenia Szkoła Branżowa I stopnia (3-letnia) Kucharz Technikum (5-letnie) Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych Co oferujemy? Naukę w […]

szkoła awans w kielcach
21 czerwca 2024

W przeszłość przenoszą nas wspomnienia, a w przyszłość marzenia … Koniec roku szkolnego 2023/2024 Gratulujemy uczniom wysokich wyników, tegorocznym absolwentom życzymy powodzenia i spełniania marzeń Udanego wypoczynku, do zobaczenia we wrześniu