Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Sport
2013-06-18
XIV Skarzyski Rajd Rowerowy
XIV Skarżyski Raj Rowerowy

15 czerwca odbył się XIV Skarżyski Rajd Rowerowy z okazji jubileuszu 90 lecia miasta Skarżyska – Kamiennej. W rajdzie wzięli udział również uczniowie naszej szkoły. Uczestnicy mieli do wyboru kilka tras o różnym stopniu trudności: 40 km, 60km, 90km, 120km i MTB 45 km. Nasi uczniowie przejechali trasę 40 km, która przebiegała następująco:
Skarżysko -Kamienna – Rejów (prawa strona Zalewu) – Stokowiec – Suchedniów – Parszów – Majków Anna – ul. Młodzawy (Sko-Kam) - ul.. Ekonomii – Stadion „RUCH”
Organizatorzy Skarżyskie Towarzystwo Cyklistów nagrodzili najliczniejsze zorganizowane grupy, które wzięły udział w rajdzie. Oczywiście puchary dostali uczniowie naszej szkoły.




więcej >>
XIV Skarzyski Rajd Rowerowy
XIV Skarzyski Rajd Rowerowy
XIV Skarzyski Rajd Rowerowy
2013-06-13
Bieg "O Błękitną Wstęgę"
XVIII Bieg Uliczny „ O Błękitną Wstęgę Kamiennej”

Na osiedlu Kamienna w okolicach Rynku odbył się Bieg Uliczny „ O Błękitną Wstęgę Kamiennej”. Pomysłodawcą biegu jest radny Adolf Walkowiak, który organizuje imprezę już od 18 lat. W biegu tym wzięli udział również nasi uczniowie z Zasadniczej Szkoły Zawodowej oraz Gimnazjum. Uczniowie naszej szkoły startowali w czerwonych koszulkach ( barwy szkoły). Dawid Pałys zajął III miejsce w kategorii Gimnazjum. Pozostali uczniowie w dobrej formie ukończyli bieg.


więcej >>
Bieg
Bieg
Bieg
2013-05-28
Polska Biega
Polska Biega

Uczniowie Niepublicznej Zasadniczej Szkoły Zawodowej oraz Niepublicznego Gimnazjum wzięli udział w zorganizowanych biegach w ramach kolejnej już odsłony ogólnopolskiej akcji „Polska Biega” Uczniowie spróbowali swoich sił w bieganiu na     3 km .Akcja ta ma zachęcić do aktywnego spędzania wolnego czasu.
Pierwsze miejsce zajął Michał Czubak uczeń III klasy Niepublicznego Gimnazjum
Trzecie miejsce zajął Dawid Celi uczeń II klasy 
                                   Niepublicznego Gimnazjum
Piąte miejsce zajął Bogusław Michalski uczeń III klasy             Niepublicznego Gimnazjum
Szóste miejsce zajął Dominik Furmańczyk uczeń III klasy Niepublicznego Gimnazjum


więcej >>
Polska Biega
Polska Biega
Polska Biega

Pozostałe wiadomości






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

 Ślubowanie uczniów klas pierwszych  Ślubowanie uczniów klas pierwszych  

Początek roku szkolnego 2016/2017      

Przejdź do galerii

  Sport
2013-06-18
XIV Skarzyski Rajd Rowerowy
XIV Skarżyski Raj Rowerowy

15 czerwca odbył się XIV Skarżyski Rajd Rowerowy z okazji jubileuszu 90 lecia miasta ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 6+2?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film