Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu

Współpracujemy z :





 

Awans - media społecznościowe:

  Rekrutacja
UWAGA !!!
Ruszyła REKRUTACJA na wszystkie kierunki  do szkół
od WRZEŚNIA 2018!
Prowadzimy również rekrutację ciągłą dla uczniów i słuchaczy
przenoszących się z innych szkół.

Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy.


Nasza oferta:
Szkoły dla młodzieży
Szkoły dla dorosłych
Szkoły medyczne



Aby zapisać się do naszych szkół, nie trzeba logować się na stronie internetowej. Warunkiem rozpoczęcia nauki w szkole jest złożenie przez kandydata w sekretariacie szkoły wymaganych dokumentów:

Szkoła dzienna
- kwestionariusz osobowy (dostępny w sekretariacie szkoły)
- świadectwo ukończenia szkoły w oryginale
- zaświadczenie przystąpienia do egzaminu gimnazjalnego
- 3 fotografie
- karta zdrowia
- zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do pracy w wybranym zawodzie
- opłata 30 zł na każdy rok szkolny
Ponadto przeprowadzana jest rozmowa rekrutacyjna z każdym kandydatem ubiegającym się o przyjęcie do naszej szkoły.
Informacja o przyjęciu podawana jest w tym samym dniu. 


Szkoła zaoczna
- kwestionariusz osobowy (dostępny w sekretariacie szkoły)
- świadectwo ukończenia szkoły w oryginale
- 2 fotografie
- zaświadczenie lekarskie o możliwości nauki w zawodzie (dla szkół medycznych)

Szkoła medyczna:
- kwestionariusz osobowy (dostępny w sekretariacie szkoły)
- świadectwo ukończenia szkoły w oryginale
- 2 fotografie
- zaświadczenie lekarskie o możliwości nauki w zawodzie
Dokumenty niekompletne nie będą przyjmowane.

Zapisy prowadzą sekretariaty szkoły

Sekretariat: ul. Helenówek 2, pok. 4, tel. 41/366 02 53
                  e-mail: sekretariat@awans-szkoly.pl
                  czynny: poniedziałek-piątek w godz. 8.00-16.00
                  soboty (podczas zjazdów szkół zaocznych) w godz. 9.00-14.00
Sekretariat: ul. Helenówek 4, pok. 209, tel. 41/345 28 32
                  e-mail: sekretariat@szkoly-kielce.pl
                  czynny: poniedziałek-piątek w godz. 8.00-16.00
Sekretariat: ul. Klonowa 53A, /szkoły medyczne/ tel.41/331 02 31
                  e-mail:sekretariat@awansmed.pl
                  czynny: poniedziałek-piątek w godz. 8.00-16.00
                  soboty i niedziele (podczas zjazdów szkół medycznych) w godz. 8.00-15.00







English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Dzień Otwartej Szkoły  Dzień Otwartej Szkoły  Dzień Otwartej Szkoły  

Targi Edukacyjne  Targi Edukacyjne  Targi Edukacyjne  

Przejdź do galerii

  Sport
2018-03-19
Najlepsza rakieta...
W piątek została rozegrana ostatnia runda Kieleckiej Ligi Badmintona. Rakietą numer 1 okazała się nasz uczennica Irena Blekhert pokonując inne ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 9+9?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film


Podania

Pobierz podanie Technikum
Pobierz podanie Branżowa Szkoła I stopnia
Pobierz podanie Liceum Ogólnokształcące
 
Pobierz podanie SP 

Pobierz podanie do szkoły zaocznej