Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności

2018-12-22
Wesołych Świąt
Serdeczne życzenia
radosnych Świąt Bożego Narodzenia
w cieple rodziny, pięknie pachnącej choinki,
zdrowia i energii na co dzień oraz uśmiechu
i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku

więcej >>
Wesołych Świąt
2018-12-05
Nasza szkoła na Facebooku
Zajrzyj na Nasz profil, buduj z Nami Naszą społeczność w mediach elektronicznych.




więcej >>
2018-03-29
Wesołych Świąt!
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu
oraz samych sukcesów

życzy
Dyrekcja Szkoły Awans


więcej >>
Wesołych Świąt!
2018-01-25
Rekrutacja na rok szkolny 2018/2019

Szczegóły na temat rekrutacji do szkół
w Busku Zdroju
tel. 604 451 256



więcej >>
2017-12-30
Wirtualny spacer po Naszych szkołach

Zobacz nasze szkoły w Kielcach bez wychodzenia z domu. Przypominamy o rekrutacji na nasze kierunki (informacje w ofercie).

 


więcej >>

2017-12-01
Trwa rekrutacja na rok szkolny 2018/2019

Pobierz podanie do szkoły - Policealna
Pobierz podanie do szkoły  - Liceum
Pobierz podanie do szkoły - Medyczna

więcej >>

2017-09-08
Rozpoczynamy nowy rok szkolny 2017/2018
Zapraszamy również do naszej szkoły w Pińczowie
awans-szkoly.pl/index,pinczow.html


więcej >>
2017-06-23
Wakacje, wakacje, wakacje...
Nareszcie upragnione wakacje. Czas odpoczynku, relaksu, przerwa od nauki i szkolnych obowiązków. Dla niektórych jeszcze jest to okres egzaminów zawodowych, ale już niedługo wszyscy odpoczną - uczniowie i nauczyciele.
Wesołych ...

więcej >>
Wakacje, wakacje, wakacje...

Pozostałe aktualności

więcej aktualności>>






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Brak zdjęć w galerii.

  Sport
Brak wiadomości.


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 4+2?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film