Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2017-06-26
Nareszcie wakacje!!!
Nareszcie nadeszły  wakacje. Wszystkim uczniom, nauczycielom i pracownikom naszej szkoły życzymy wesołych, radosnych i słonecznych wczasów. Chwil pełnych miłej zabawy, przyjemnego relaksu i upragnionego odpoczynku. Aby ten czas minął beztrosko ale i  bezpiecznie. Więc do zobaczenia po wakacjach dopiero 4 września.
Nareszcie wakacje!!!

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

 Ślubowanie uczniów klas pierwszych  Ślubowanie uczniów klas pierwszych  

Początek roku szkolnego 2016/2017      

Przejdź do galerii

  Sport
2013-06-18
XIV Skarzyski Rajd Rowerowy
XIV Skarżyski Raj Rowerowy

15 czerwca odbył się XIV Skarżyski Rajd Rowerowy z okazji jubileuszu 90 lecia miasta ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 2+8?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film