Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2020-02-25
WIELKI POWRÓT-TECHNIK FARMACEUTYCZNY


ZGODNIE Z ROZPORZĄDZENIEM
MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ Z DNIA ...

więcej >>

2019-03-07
XVI KONKURS PIEŚNI PATRJOTYCZNEJ 2019
         5 MARCA b.r. do szkoły w Gowarczowie, gdzie odbył się XVI regionalny etap Diecezjalnego Konkursu Pieśni i Poezji Patriotycznej pod hasłem „Kocham Moją Ojczyznę”, udał się również ...

więcej >>
XVI KONKURS PIEŚNI PATRJOTYCZNEJ 2019
XVI KONKURS PIEŚNI PATRJOTYCZNEJ 2019
2019-02-14
AWANS(OWE) WALENTYNKI 2019
Walentynki to miły dzień dla każdego z nas. Dzień uśmiechów, ciepłych słów i gestów, po prostu dzień zakochanych. W naszych szkołach Branżowych jak i w klasach Gimnazjalnych, ów ‘święto’ na ...

więcej >>
AWANS(OWE) WALENTYNKI 2019
AWANS(OWE) WALENTYNKI 2019
AWANS(OWE) WALENTYNKI 2019

Pozostałe aktualności






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Przejdź do galerii

  Sport
2014-12-09
Mikołajkowy Turniej Tenisa Stołowego 2014
                            
W dniu 9 grudnia 2014r. w naszej szkole odbył się Mikołajkowy Turniej ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 5+9?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film