Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-01-09
XVIII EDYCJA AKCJI "GÓRA GROSZA"
Już kolejny raz nasza szkoła wzięła udział w ogólnopolskiej akcji pod nazwą „Góra Grosza’’. Organizatorem i koordynatorem XVIII edycji wielkiej zbiórki jest Towarzystwo Nasz Dom. Celem przewodnim, na który zbierane są monety o najniższym nominale, jest pomoc dzieciom, które wychowują się poza swoją rodziną. Zebrane fundusze pozwalają na tworzenie takich programów, które ułatwiają dzieciom wrócić do domu, spokojnie dorastać, rozwijać ich pasję bądź udzielić im specjalistycznego wsparcia. Akcja ma także działanie edukacyjne i wychowawcze zarówno dla dzieci jak i młodzieży. Uświadamia uczniom, że mały gest, jeśli jest zwielokrotniony, może pomóc zrealizować wielkie przedsięwzięcia. I w tym roku nasi uczniowie nas nie zawiedli. Od 27 listopada do 2 grudnia dzielnie i wytrwale uzupełniali nasz szkolny słój. Każdy przyniósł tyle, ile mógł. Następnie zaczęło się wielkie liczenie uzbieranych groszy pod czujnym okiem pani pedagog Jolanty Mirończuk i pani Izabeli Sitarz. Łączna kwota wyniosła 102,49zł.Serdecznie dziękujemy wszystkim uczniom i pracownikom naszej szkoły za wsparcie akcji, bezinteresowność i zaangażowanie. Kolejny raz wspólnie udowodniliśmy, że nie jesteśmy obojętni na ludzką krzywdę.

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Przejdź do galerii

  Sport
2014-12-09
Mikołajkowy Turniej Tenisa Stołowego 2014
                            
W dniu 9 grudnia 2014r. w naszej szkole odbył się Mikołajkowy Turniej ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 9+7?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film