Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-03-25
Rekrutacja do szkół na rok szkolny 2018/2019

   

Trwa REKRUTACJA
na kierunki rozpoczynające się od WRZEŚNIA 2018r. 


Nasza oferta:
SZKOŁY DLA MŁODZIEŻY:
►Szkoła branżowa I stopnia (dla kandydatów będących absolwentami dotychczasowego gimnazjum); m. inn. w zawodach: fryzjer, sprzedawca, kucharz, mechanik pojazdów samochodowych, elektryk, elektromechanik, cukiernik, murarz -  tynkarz, monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie, elektromechanik pojazdów samochodowych, stolarz, monter sieci i instalacji sanitarnych;
► Gimnazjum - kl. III
► Szkoła Podstawowa - kl. VII i VIII

SZKOŁY DLA DOROSŁYCH
Szkoła Policealna:
- Technik Usług Kosmetycznych z elemantami wizażu i dietetyk,
- Technik BHP - kierunek BEZPŁATNY!
- Technik Ochrony Fizycznej Osób i Mienia,
- Technik Informatyk,
- Technik Rachunkowości - kierunek BEZPŁATNY!
- Technik Admninistracji - kierunek BEZPŁATNY!

Medyczna Szkoła Policelana:
- Technik Masażysta,
- Terapeuta Zajęciowy,
- Technik Elektroradiolog,
- Technik Sterylizacji Medycznej,
- Asystentka Stomatologiczna,
- Higienistka Stomatologiczna,
- Opiekun Medyczny,
- Opiekunka Dziecięca.

Liceum Ogólnokształcące (ostatnie dwa lata 3-letniego Liceum Ogólnokształcącego). 
Z dniem 1 września 2019 r. dotychczasowe trzyletnie liceum ogólnokształcące dla dorosłych staje się czteroletnim liceum ogólnokształcącym dla dorosłych na podstawie art. 184 ust. 1 ustawy wprowadzającej 
 
Prowadzimy również rekrutację ciągłą dla uczniów i słuchaczy przenoszących się z innych szkół.

Zapisy prowadzi: Sekretariat Szkoły, ul. Towarowa 4; tel: 41 372 20 84
Sekretariat czynny w godzinach: 7.00 - 15.00
         
   
 

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Przejdź do galerii

  Sport
2014-12-09
Mikołajkowy Turniej Tenisa Stołowego 2014
                            
W dniu 9 grudnia 2014r. w naszej szkole odbył się Mikołajkowy Turniej ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 1+5?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film