AWANS - szkoły Kielce: technikum zawodowe, liceum, gimnazjum, zasadnicza szkoła zawodowa,kielce
Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu

Współpracujemy z :





 

Awans - media społecznościowe:

  Aktualności
2018-04-21
Impreza targowa ECO-STYLE 2018 udziałem naszych uczniów
Uczniowie naszej szkoły uczestniczyli w warsztatach kulinarnych w ramach Targi Kielce ECO-STYLE 2018. Zaproszenie otrzymało 6 uczniów z klas IIITŻ i IV TŻ oraz IIID: Klaudia Kowalska, Jana Zatyrka, Klaudia Rosińska, Marta Łygońska, Kamil Kubicki, Adam Soczomski. Założeniem prowadzonych warsztatów było propagowanie zdrowego żywienia oraz popularyzacja stosowania w kuchni produktów ekologicznych o dużych walorach smakowych, odżywczych oraz leczniczych. Młodzież wspólnie ze Specjalistami na stoisku Polskiej Ekologii przygotowali Kwaśnicę Beskidzką, pierogi ruskie, z mięsem, pasztetem oraz "Kaszotto" z mięsem wieprzowym i serem kozim. Pan Czesław Meus nauczył młodzież, jak przygotować bułki z czarnuszką i sezamem na Burgery oraz chleb z najstarszych zbóż z dodatkiem Topinambura oraz Lucerny. Dodatkowo młodzież smażyła burgery i wykonała sałatkę z dynią piżmową według autorskiej receptury Pana Adama Wałęgi. Młodzież z wielką radością przyjęła świadectwa ukończenia warsztatów oraz podarunek od Stowarzyszenia. Wszystkie potrawy przygotowane w czasie warsztatów młodzież serwowała zwiedzającym targi.
Ogromne podziękowania dla organizatorów tego przedsięwzięcia
Impreza targowa ECO-STYLE 2018  udziałem naszych uczniów
Impreza targowa ECO-STYLE 2018  udziałem naszych uczniów
Impreza targowa ECO-STYLE 2018  udziałem naszych uczniów

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Dzień Otwartej Szkoły  Dzień Otwartej Szkoły  Dzień Otwartej Szkoły  

Targi Edukacyjne  Targi Edukacyjne  Targi Edukacyjne  

Przejdź do galerii

  Sport
2018-03-19
Najlepsza rakieta...
W piątek została rozegrana ostatnia runda Kieleckiej Ligi Badmintona. Rakietą numer 1 okazała się nasz uczennica Irena Blekhert pokonując inne ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 5+10?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film


Podania

Pobierz podanie Technikum
Pobierz podanie Branżowa Szkoła I stopnia
Pobierz podanie Liceum Ogólnokształcące
 
Pobierz podanie SP 

Pobierz podanie do szkoły zaocznej