Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-10-16
Dzień Nauczyciela i Ślubowanie Klas I
W dniu 16 października 2018r w Szkołach AWANS w Jędrzejowie odbyła się uroczysta akademia z okazji Dnia Nauczyciela tradycyjnie połączona ze ślubowaniem klas pierwszych. Nasza młodzież prezentowała się tego dnia wyjątkowo odświętnie i elegancko. Ponieważ uroczystość przypadała w tym roku na Dzień Papieski rozpoczął ją modlitwą o. Marek, który wspomniał Wielkiego Polaka i jego cały czas aktualną naukę, następnie powiedział kilka słów na temat trudu pracy nauczyciela. Wspominał też spotkanie z naszymi byłymi uczniami, którzy po latach bardzo miło wspominają szkołę i doceniają poświęcenie nauczycieli i wiedzę, którą im przekazali. Młodzież podziękowała nauczycielom za całoroczną pracę, za cierpliwość, za opiekę i wsparcie. Kolejnym punktem uroczystości było zaprzysiężenie klas pierwszych. W tym ważnym wydarzeniu wzięli udział uczniowie dwóch klas pierwszych i nowoprzybyli uczniowie klasy siódmej , którzy złożyli przysięgę iż będą godnie reprezentować naszą szkołę i dbać o swoje wykształcenie. Uroczystość zakończył występ dziewcząt z kółka artystycznego, które przedstawiły w zabawny sposób scenki ze szkolnego korytarza i swoim występem wywołały uśmiechy na twarzach nauczycieli i uczniów. Wszystkim naszym nauczycielom z okazji ich święta życzymy dużo cierpliwości i wytrwałości oraz sukcesów zarówno w życiu zawodowym jak i osobistym natomiast naszym pierwszoklasistom zapału do nauki i jak najlepszych ocen.
Dzień Nauczyciela i Ślubowanie Klas I
Dzień Nauczyciela i Ślubowanie Klas I
Dzień Nauczyciela i Ślubowanie Klas I

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 7+4?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film