Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-10-04
Europejski Dzień Języków
W ramach obchodów Europejskiego Dnia Języków do Europejczyków kierowany jest apel o podejmowanie nauki większej liczby języków, niezależnie od wieku uczących się oraz formy kształcenia – szkolnej czy pozaszkolnej. Rada Europy przekonana jest, że różnorodność językowa stanowi narzędzie, dzięki któremu możliwe jest osiągnięcie większego wzajemnego zrozumienia pomiędzy poszczególnymi kulturami, oraz że różnorodność językowa stanowi kluczowy czynnik bogatego dziedzictwa kulturowego naszego kontynentu. Dlatego wciąż podejmowane są starania mające na celu promowanie wielojęzyczności na terenie całej Europy. Również w naszej szkole obchodziliśmy Europejski Dzień Języków. Uczniowie przedstawili scenki z życia promujące naukę języków obcych . Zorganizowano również quiz językowy dotyczący wiedzy na temat Wielkiej Brytanii w którym wzięli udział wszyscy uczniowie z naszych szkół. Ważne jest, aby uświadomić młodym ludziom, że znajomość języków obcych otwiera drzwi na świat.
Europejski Dzień Języków
Europejski Dzień Języków

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 3+4?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film