Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-03-09
Wycieczka do Chęcin
W dniu 9 marca klasa IV technikum wraz z wychowawcą o. Markiem Żychowskim z klasztoru o.o. Cystersów wybrała się na wycieczkę. Już za dwa miesiące nasi uczniowie zakończą naukę i każde z nich pójdzie własną drogą dlatego przed rozstaniem chcieli oni spędzić razem czas i powspominać wspólne lata w szkole. Uczniowie zwiedzili zamek w Chęcinach, następnie wybrali się do Europejskiego Centrum Edukacji Geologicznej Uniwersytetu Warszawskiego oraz obejrzeli malowniczy nieczynny kamieniołom Korzecko koło Chęcin. Uczniowie mieli również okazję zwiedzić klasztor o.o. Franciszkanów i zobaczyć Ośrodek Leczenia Uzależnień San Damiano. Największą ciekawostką dla naszych uczniów okazał się jednak jeden z najstarszych budynków w Chęcinach wybudowany w XV w. z dwiema starymi piwnicami z gotyckim wejściem. Wycieczkę zakończył wspólny posiłek i aromatyczna kawa. Uczniowie wrócili do szkoły naładowani pozytywną energią. Dopiero teraz uświadomili sobie, że już niebawem przyjdzie im się pożegnać i rozpocząć nowy etap w życiu.
Wycieczka do Chęcin
Wycieczka do Chęcin
Wycieczka do Chęcin

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 8+1?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film