AWANS - szkoły Jędrzejów
Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2017-11-27
„Podaruj krew-ratuj życie”
W dniu 27 listopada 2017r w ramach akcji „Podaruj krew-ratuj życie” organizowanej przez Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Kielcach oraz Starostwo Powiatowe w Jędrzejowie pełnoletni uczniowie naszej szkoły znów mieli okazję honorowo oddać krew. Tego rodzaju akcje są organizowane coraz częściej i coraz więcej osób bierze w nich udział a jednak wciąż brakuje krwi w polskich szpitalach. Zainteresowanie akcją wśród uczniów Szkół AWANS w Jędrzejowie jak zawsze było bardzo duże Nasi uczniowie zawsze są gotowi nieść pomoc i tym, którzy potrzebują wsparcia. Młodzi ludzie doskonale zdają sobie sprawę z tego jak cenne jest ludzkie życie dlatego zawsze chętnie uczestniczą w takich zbiórkach krwi mając ogromną satysfakcję ze spełnienia dobrego uczynku i okazania pomocy potrzebującym. W końcu nie każdy ma okazję przyczyniać się na co dzień do ratowania innych. Wszystkim uczestnikom akcji należą się serdeczne podziękowania.
„Podaruj krew-ratuj życie”
„Podaruj krew-ratuj życie”
„Podaruj krew-ratuj życie”

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 7+2?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film