Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2017-11-10
Obchody Święta Niepodległości w naszej szkole
W dniu 10 listopada w naszej szkole odbył się uroczysty apel z okazji Dnia Niepodległości. Członkowie koła miłośników historii we współpracy z uczniami z koła informatycznego przygotowali prezentację multimedialną będącą lekcją historii opowiadającą o wydarzeniach z 1918 roku. Na akademii mieliśmy również okazję obejrzeć premierę filmu nakręconego przez naszych uczniów który zajął II miejsce w konkursie wojewódzkim „Co to znaczy być patriotą”. Uroczysta akademia miała na celu przybliżenie uczniom trudu jaki ponieśli nasi przodkowie aby po 123 latach niewoli Polska ponownie znalazła się na mapach Europy. Gdyby nie ich niezłomna postawa dziś nie moglibyśmy się cieszyć z niepodległości. Apel zakończył się wspólnym odśpiewaniem „Mazurka Dąbrowskiego”, ”Roty” i innych pieśni patriotycznych.
Obchody Święta Niepodległości w naszej szkole
Obchody Święta Niepodległości w naszej szkole
Obchody Święta Niepodległości w naszej szkole

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 9+1?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film